A 7.Tv, a Gyula és a Körös Tv kulturális magazinját is támogatja a Médiatanács

2018. december 7. 15:55 | behir

Huszonhárom helyi vagy körzeti televízió műsorainak támogatásáról döntött a Magyar Média Mecenatúra Programon belül a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

Nyolc televízió kap támogatást kulturális magazinműsorok gyártására: a Békéscsabai Médiacentrum 7. Tv kulturális magazinja, a Gyula Televízió, a szarvasi Körös Televízió, a kaposvári Kapos Televízió, az Ózdi Városi Televízió, a Danubia Televízió Tahitótfaluból, a TV Szentendre és a fővárosi Apostol TV.

Az NMHH kommunikációs igazgatóságának pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a pályázat idei harmadik fordulójában huszonhárom helyi vagy körzeti televízió részére összesen 105,3 millió forintot ítélt oda.

A támogatásból hírműsort készíthet hét médiaszolgáltató: a Szombathelyi Televízió, a Miskolc Televízió, a Veszprém TV, a Kecskeméti Televízió, a Mezőtúri Városi Televízió, a Szolnok TV és a fővárosi Hegyvidék Televízió.

Közéleti magazin kategóriában nyolc szolgáltató: a szerencsi Globo Televízió, a ládbesenyői székhelyű Irány Televízió, a Hajdúszoboszlói Városi Televízió, a gödöllői Régió Plusz Televízió, a budapesti Centrum TV, a Sárvári Televízió, a Soltvadkerti TV, illetve a KiSDuNa TV Dunaharaszti vált kedvezményezetté.

Forrás: MTI

 

További programok »

FEL