250 millió forint a környezettudatos szemléletformálásra, megyeiek a listán

2018. szeptember 7. 10:13 | behir

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) környezettudatos szemléletformálási pályázatán  hulladékgazdálkodással kapcsolatos lakossági szemléletformálásra 96 civil és egyházi szervezet, önkormányzat nyert 250 millió forint támogatást - közölte a minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a nyertes 31 önkormányzat és 65 civil vagy egyházi szervezet többek között rendezvényeket, tanulmányutakat és táborokat szervezhet, kiadványokat készíthet. A pályázók 1-3 millió forintra nyújthattak be projekt javaslatokat. 

A nyertes pályázók névsora elérhető az Innovációs és Technológiai Minisztérium honlapján és a szelektalok.hu weboldalon.

A listán Békés megyei szervezeteket és önkormányzatokat is találni, köztük van Elek, Lőkösháza és Szarvas önkormányzata, a békéscsabai Fenntartható Térségért Alapítvány, a Gyomaendrődi Üdültetési Szövetség Turisztikai Egyesület, a szintén békéscsabai illetékességű Körösök Völgye Natúrpark Egyesület, a Remonda Szabadidős- Lovas- és Sportegyesület, illetve a Speciális Nevelésért Alapítvány.

 

Forrás: MTI

További programok »

FEL