Ittas járművezetés gyanúja és garázdaság Békéscsabán

2019. június 8. 18:42 | behir.hu

Mezőberényben, a Puskin utcai garázssoron június 7-én, 11 óra 40 perc körül egy személyautó vezetője úgy indult el a kocsijával, hogy fellökött egy férfit, aki a jármű előtt állt. Az autós a baleset után nem állt meg, hanem elhagyta a helyszínt. Az elütött férfi könnyebben megsérült.

Gyomaendrődön egy utánfutós személyautó hátulról nekiütközött az előtte lassító személygépkocsinak, mely az ütközés erejétől szintén nekiment az előtte álló autónak. A balesetben a középső autó utasai könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsaba külterületén, a Békés felé vezető úton. Egy személygépkocsit vezető férfinál ittasságot jelzett az alkoholszonda. Az alkoholfogyasztás gyanúját a két újabb légalkoholmérés eredménye is megerősítette, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 33 éves békési férfit. A rendőrségre egy békéscsabai italozó alkalmazottja tett bejelentést arról, hogy egy férfi a kocsmában kiabál és szidalmazza őt, viselkedésével a többi vendégben is riadalmat kelt. A férfi a rendőrök kiérkezése után sem hagyta abba az ordítozást, ezért előállították a rendőrkapitányságra. A békési férfit a rendőrkapitányság munkatársai garázdaság miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Forrás: Police.hu

További programok »

Itthon

Megtalálták Nyúl Pétert, avagy húsvéti nyusziforgatag a Pajtában

Egy felejthetetlen program zajlott nagypénteken, a mondhatni a márciust meghazudtoló, április végi időjárásban a Csabai Rendezvénypajtában. Izgalmas kis szigetek várták a családokat – többek között tojásfadíszítés, tappancs nyomkövetés, a Grafitpor alkotóműhely segítségével a kisművészek kreatívkodhattak és természetesen az ugarbugra nyuszigyerekeket pedig várta az összes ünnepről elmaradhatatlan ugrálóvár is.
15:01
FEL