13 éves lányt ronthatott meg egy történelemtanár Békés vármegyében

2023. február 21. 12:20 | behir.hu

A tanár fizethetett is a kislány nevelőapjának, aki a gyanú szerint maga ajánlotta fel neki a nevelt lányát. Először csak a tanárt vitték el a rendőrök, később vették őrizetbe a nevelőapát is.

– Egy Békés vármegyei általános iskola történelemtanárát azzal gyanúsítják, hogy megrontott egy 13 éves kislányt – írja a pestisracok.hu. Erről az iskola egyik tanulójának rokona beszélt a lapnak. A portál szerint a 13 éves gyereket a nevelőapja kínálhatta fel a tanárnak. A lap megkereste a rendőrséget és az illetékes főügyészséget is. Azt a választ kapták, hogy az ügyben két férfi letartóztatását rendelték el, gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt.

Információk szerint a kislány évek óta a nevelőapjával él a békési faluban.

– A férfi állítólag mentálisan zavart, komoly pszichés problémái vannak, és az is felmerült, hogy ő maga is abuzálhatta a gyermeket Egy másik informátor az állítja, hogy a nevelőapa az egész települést megbotránkoztató, nyíltan vállalt szexuális devianciáktól szenved. Például gyakori szokása volt, hogy női ruhában járkált a faluban. A helyiek úgy tudják, hogy a tanár pénzt is adott a gyermekkel való együttlétért – áll a cikkben.

A portál olvasója azt mondta, régről ismeri a letartóztatott pedagógust, aki korábban Orosházán tanított és kiváló történelemtanárnak tartották. Ugyanakkor az utóbbi években egyre zűrösebb életet élt, és felesége is elhagyta. A portál forrása szerint a tanár eltávolítását már az orosházi iskolából is a gyermekek védelmében kezdeményezték.

Forrás: pestisracok.hu/hirado.hu

További programok »

FEL