Wolf Kati: Ez egy nagyon dögös pop-rock buli volt

2024. július 8. 16:16 | Bere Mátyás

Szombaton este nyolctól Wolf Kati adott ingyenes nagykoncertet a Szent István téren. Az énekesnő – zenekara kíséretében – látványos, fényekkel és táncosokkal fűszerezett koncerttel lépett fel a Csaba napon.

Wolf Kati elmondta, hogy új lemezének anyagát és a régi slágerei is hallhatta a békéscsabai közönség, így például Szerelem, miért múlsz? című dalt is.

– Hoztunk egy-két meglepő feldolgozást, amire tőlem nem szoktak számítani az emberek, úgyhogy egy ilyen nagyon dögös pop-rock bulit sikerült összehözni. Ahogy láttam, a közönségünk nagyon jól érezte magát – fogalmazott az est főszereplője.

Az énekesnő hozzátette, hogy legújabb, Új utakon című albuma esetében sem történt nagy stílusváltás, sőt inkább a gyökerekhez tér vissza. Mint mondta, inkább élő zenével dolgoztak, kevésbé dominált az elektronika.

– Már többször léptem fel Békéscsabán, nemrég például télen. Szeretem az unplugged fellépéseket, de emikor a zenekarral odacsapunk, mint most, azt szeretem igazán. Ebben a csapatban van egy olyan erő, hogy imádok velük színpadra lépni – mondta el Wolf Kati, megköszönve a csabai pubikum figyelmét.

 

Galéria

fotók: Matuz Melani/ behir.hu

További programok »

Kultúra

Bolygósztori és az Ásványok világa

A „Bolygósztori – a Naprendszer keletkezése meteorit mintákba rejtve” című kiállítás feltárja a naprendszerünk titkait. Ugyanakkor nem csak a világűrbe, hanem a Föld mélyébe is betekintünk az „Ásványok világa” című kiállítás kereteiben.
2024. július 14. 00:00
FEL