Vékony hóréteg is kialakulhat

2023. február 26. 09:56 | behir.hu

Vasárnap a déli és keleti megyékben még előfordulhat eső, havas eső, elsősorban Baranyában havazás is. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Vasárnap északon, északnyugaton vékonyodik, szakadozik a felhőzet, másutt erősen felhős vagy borult marad az ég. A déli és keleti megyékben még előfordulhat eső, havas eső, elsősorban Baranyában havazás is, a középső tájakon pedig záporok, hózáporok alakulhatnak ki – adta hírül az Országos Meterológiai Szolgálat.

Este az ország északi felén lehet szakadozottabb, vékonyabb a felhőzet, míg délen továbbra is erősen felhős vagy borult lesz az ég. Elsősorban a déli, délkeleti, keleti határ mentén lehet döntően havas eső, havazás.

Az északi, északkeleti szél a Nyugat-Dunántúlon, illetve a Tiszántúlon lesz erős. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és +1 fok között várható, de a kevésbé felhős, szélvédett északi tájakon ennél hidegebb is lehet.

forrás: hirado.hu

További programok »

Itthon

Nem kenyerünk a szemfényvesztés! – látásápolás nyáron

Legyen szó szemcseppekről, vitaminokról, vagy akár napszemüvegekről, a látószervünk a bőrhöz hasonlóan kiemelt és tudatos védelmet igényel. Nyáron intenzíven vigyáznunk kell, amikor a forróság, az UV, a gyakrabban előforduló bulizás, valamint sokaknál a pollen is árt a szemnek.
2024. június 24. 11:45
FEL