Vádemelést ért a sarkadi Chacon két jobbegyenese

2023. június 30. 10:08 | behir.hu

Garázdaság és kétrendbeli könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség és vádiratában fogházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, továbbá a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtására tett indítványt egy 25 éves sarkadi férfi ellen, aki egy mezőberényi szórakozóhelyen keveredett verekedésbe két sértettel.

A Békés Vármegyei Főügyészség szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében azt írja: a terhelt 2022. július 23-án, hajnalban egy mezőberényi szórakozóhelyen valamiért vitába keveredett egy másik férfival, majd megütötte a sértett bal szemének környékét, az ütéstől földre eső sértettet pedig meg is rúgta. Amikor a másik sértett észre vette a bántalmazást és a földön fekvő áldozat segítségére sietett, a férfi neki is behúzott egyet, megszédült, majd a földre esett, a terhelt őt is többször megrúgta. A bántalmazásnak a hely tulajdonosa vetett véget. Mindkét sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség szerint a férfi cselekménye olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos volt, amely alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkozást keltsen, ezért is indítványozták a fogházbüntetés kiszabását.

További programok »

FEL