Utazzon vonattal a Csabai Kolbászfesztiválra!

Utazzon Ön is vonattal a Csabai Kolbászfesztiválra. Az utazáshoz a MÁV a Budapest, Kötegyán, Lökösháza, Mezőhegyes és Szeged felől az ütemes menetrendben közlekedő vonatokat ajánlja.

Kedvezményeket biztosítanak a felnőtt csoportok, 18 év alatti gyermeket kísérő felnőttek, nagycsaládosok, 26 év alatti fiatalok, diákok, közszolgálati alkalmazottak és nyugdíjasok részére.

Felnőtt csoportoknak előzetes írásos bejelentés alapján 10-19 főig 20 %-os, 20-49 főig 33%-os, 50 főtől 50 %-os kedvezményt biztosítanak.

Egy vagy több 18 év alatti gyermekkel utazó 1 vagy 2 fő kísérő részére 33%-os kedvezményt biztosít a MÁV, a gyermekek saját kedvezményüket vehetik igénybe.

Nagycsaládosok: három vagy annál több saját gyermekkel együtt utazó család tagjai (szülők és gyermekek), 2. kocsiosztályon korlátlan számú 90 %-os kedvezményes menetjegyet vásárolhatnak.

A kedvezmények részleteiről tájékozódjon a MÁV oldalán.

A fesztivált a Békéscsabai sportcsarnoknál rendezik meg október 19. és 22. között. Ez év tavaszán a Magyar Értéktár részévé vált a Csabai Kolbászfesztivál. Az ország meghatározó gasztronómiai rendezvényeként értékké beemelt fesztivál programjában ezért idén is a hagyomány ápolás, és csabai kolbász hírnevének az öregbítése van a középpontban. Mindemellett természetesen a koncertek is fontos szerepet kapnak, a hazai zenei élet népszerű fellépői váltják egymást a Csabai Kolbászfesztivál színpadjain. A fesztivál részletes programja www.csabaikolbaszfesztival.hu oldalon érhető el.

Megosztás:

Címke: , ,