Újabb díjat nyert az Almásy-kastély

2022. november 27. 08:11 | behir.hu

Második lett a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont a Szallas.hu idei vetélkedésében.

A gyulai kastély az Év Turisztikai Attrakciója 2022 kategóriában a vendégértékelések alapján szerezte meg a díjat, két fürdő (a mórahalmi és a hajdúszoboszlói) között.

A Szallas.hu közlése szerint idén közel 15 ezer szálláshely, 500 település és 7300 attrakció mérettette meg magát, valamint 1,6 millió vendégértékelés és hatezer foglaló szavazata segítette a szakmai zsűri döntését.

Az elért szép eredmény alapja a gyulai Almásy-kastély szolgáltatásainak maga színvonala, amely az itt dolgozók munkáját dicséri. Jól tükrözi ugyanakkor azt is, hogy Gyula folyamatosan a legkedveltebb belföldi turisztikai célpontok között található.

A Szallas.hu szavazása ezúttal ugyan az Almásy-kastélyt díjazta, ám az elismerésben valamennyi turisztikai szakember, a szektorban dolgozó minden munkavállaló tevékenysége és a helyiek városuk iránti elkötelezettsége, vendégszeretete is szerepet játszik.

 

További programok »

Gazdaság

Jövőbeni fejlesztések Mezőberényben

Mezőberény önkormányzata sikerrel pályázott a Terület és Településfejlesztési Operatív Program Plusz, „Élhető települések” elnevezésű pályázati felhívásra, és több mint 340 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesül az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból.
2023. március 21. 18:21
FEL