Többször is lopott az orosházi szarka, de tetten érték – videóval

Elfogtak a rendőrök egy férfit Orosházán, aki a gyanú szerint több helyről lopott. A rendőrök látták, amint egy lopott holmikkal teli zsákot rejt egy bokorba.

Lopással gyanúsítható férfit értek tetten a rendőrök szerdán hajnalban, Orosházán – írja a police.hu. A 37 éves S. Mátyás 2 óra körül bement egy ház udvarára és egy zsákba fémből készült dolgokat pakolt. Hazafelé indult, majd útközben egy bokorba rejtette a zsákot, mert később kerékpárral akart visszamenni érte. A rendőrök látták, hogy miközben az üres telekre, a bokorhoz vitte a csomagot, többször megállt, figyelte, hogy látja-e őt valaki. Amikor a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei felszólították, hogy álljon meg, el akart futni. A rendőrök a Mátyás király utcában fogták el és állították elő.

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint S. Mátyás az elmúlt hónapokban Orosházán, Szentetornya városrészben több bűncselekményt is elkövetett. Az elfogását megelőző napon egy ház melléképületéből egy motoros fűkaszát vitt el. Emellett a gyanú szerint 2017. december 18-áról 19-ére virradó éjjel egy ház füstölőjéből házi hústermékeket lopott. Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfit bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók vizsgálják, hogy összesen hány bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Megosztás:

Címke: , ,