Több ügyben is intézkedtek a megye rendőrei

2022. február 3. 16:41 | behir

Körözött férfit fogtak el, engedély nélkül vezetőket vettek őrizetbe és egy lopás ügyében intézkedtek eredményesen a rendőrök.

Garázdaság miatt elítélt férfit fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának rendőrei február 2-án délelőtt Mezőkovácsháza külterületén. A 33 éves végegyházi férfi egy autóban a hátsó ülésén utazott, majd amikor a kocsit a rendőrök leállították és a vezetőt igazoltatták, ő kiszállt és elfutott. Nem jutott messzire, a közelben elfogták. Kiderült, hogy korábban a bíróság garázdaság miatt elzárásra ítélte, de a büntetése letöltését nem kezdte meg, ezért a Gyulai Törvényszék elrendelte a körözését. A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Két férfi került szabálysértési őrizetbe  Békés megyében engedély nélküli vezetés miatt. Mindketten személygépkocsival közlekedtek. Egyiküket Bucsa külterületén, a másik férfit Békéscsabán állították le a rendőrök. Miután kiderült, hogy nincs jogosítványuk, a rendőrök előállították, őrizetbe vették őket és három napon belül megtörténhet a bíróság elé állításuk.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök Békésen. A 39 éves férfi besurrant egy nő lakásába elvitt onnan egy mobiltelefont. A készüléket a rendőrök megtalálták nála, lefoglalták és visszaadták a nőnek. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság lopás vétség miatt büntetőeljárást indított - írja a police.hu

További programok »

FEL