Takarmányt loptak, a biztonsági őr is segített

2020. május 14. 16:50 | behir.hu

Egy muronyi vállalat biztonsági őre segített abban három férfinak, hogy több zsáknyi takarmányt tudjanak elvinni arról a telephelyről, amelyet őriz. A rendőrség lopás miatt indított büntetőeljárást ellenük.

Muronyban, egy telephelyről, 2020. május 11-én és 12-én 24 zsák szóját és közel 9 zsáknyi kiegészítő takarmányt loptak el. A telep biztonsági őre mielőtt munkába indult volna, felhívta egyik mezőberényi kollégáját, hogy akar-e onnan takarmányt vinni. A mezőberényi munkatárs 2020. május 11-én este el is ment a vállalathoz, ahol a terménytárolóban összeszedett 13 zsák szóját. Másnap pedig az ismerőseivel ment vissza a céghez, ekkor is több zsáknyi takarmányt hoztak el. Az őr mindkét alkalommal egy hamburgert és egy üdítőt kért, de emellett tíz-tízezer forintot is kapott a kollégájától. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2020. május 13-án előállították a telephely biztonsági őrét és azt a három férfit, akik elvitték a több zsáknyi takarmányt. A rendőrség valamennyiük ellen lopás vétség miatt indított büntetőeljárást.

 

Forrás: Police.hu

További programok »

Itthon

Németh Szilárd: A nemzeti konzultáció egy sikeres eszköz Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök sikeresebben tud tárgyalni Brüsszelben, amennyiben a lakosság részt vesz a nemzeti konzultációban – fogalmazott a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtökön Békéscsabán. Németh Szilárd szerint fontos, hogy akik Európában és helyben, akár itt, Békéscsabán szeretnék képviselni a magyar, illetve a helyi emberek érdekeit, azoknak szabadoknak, szuveréneknek kell lenniük.
19:42
FEL