Szombattól a Csaba Center teljes területén kötelező a maszk használata

2020. szeptember 18. 19:14 | behir

A Csaba Center a hivatalos közösségi oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy szombattól, szeptember 19-étől kötelező a maszk viselése a bevásárló és szórakoztató központ teljes területén.

A Csaba Center hivatalos közösségi oldalán olvasható, hogy a 432/2020. (IX.18.) számú kormányrendelet szerint 2020. szeptember hó 19. napjától a bevásárlóközpontok közös területein is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

"Kérjük, hogy a Csaba Centerbe történő érkezéskor, még belépés előtt megfelelő módon vegyék fel a maszkot és arra családtagjaikat, ismerőseiket is figyelmeztessék! Látogatásuk alatt figyeljenek a maszk rendeltetésszerű használatára, az orr és a száj teljes eltakarására. A vendéglátó egységekben, az ételudvarban a fogyasztás ideje alatt a maszk viselése nem kötelező, ugyanakkor érkezéskor, sorban álláskor és távozáskor igen. Kérjük, hogy a maszk viselése mellett használják a kihelyezett kézfertőtlenítő automatákat!Mi vigyázunk Önre – Ön is vigyázzon másokra! " – írják a közleményben, hozzátéve, hogy a rendeletet megszegők nem léphetnek a Csaba Center területére, illetve kivezethetők.

 

További programok »

FEL