Személyesen kérne bocsánatot a sofőr, aki a tömegbe csúszott Tótkomlóson

2019. június 11. 13:23 | behir

A rutinos autóversenyzőnek számító pilóta szeretne segíteni a balesetben érintetteknek.

Ahogyan beszámoltunk róla, szerencsétlen véget ért a Tótkomlós Racing vasárnap este, az esti, levezető körrel búcsúzó versenyzők egyike ugyanis a tömegbe sodródott. A balesetben tizenegyen sérültek meg, köztük egy kislányt életveszélyes állapotban vittek kórházba, akinek állapotát információk szerint már stabilizálták.

A Blikk utolérte a férfit, akinek autója a tömegbe hajtott. "Egy tized másodperc volt az egész. Miután nekimentünk a padkának, már nem tudtam irányítani a kocsit" – mondta a bulvárlapnak a férfi. K. A. nagyon sajnálja a történteket: a pilóta több mint 10 éve vesz részt raliversenyeken – írják. A rutinos versenyzőt megviselte a szerencsétlenség: a feleségével, aki a navigátora, már 10 éve róják a köröket. A baleset mindkettejüket nagyon megviselte.

A férfi arról is beszélt, hogy nem akarja áthárítani a felelősséget, a rendőrség rendelkezésére állnak. Mint mondta, az önkormányzat mellett ők is szeretnének segíteni az érintetteknek. "Már megpróbáltam felvenni a kapcsolatot többek között a legsúlyosabban megsérült gyerek családjával is. Személyesen kérek bocsánatot az elgázolt kislánytól. Röstellem, ami történt, de az idő kerekét sajnos már nem tudom visszapörgetni!" – fűzte hozzá megtörten a férfi.

 

További programok »

FEL