Százezer forintot talált és juttatott vissza a tulajdonosának egy rendőr

2018. január 18. 13:15 | behir

Valaki benne felejtett egy bankautomatában százezer forintot Sarkadon. Egy nyomozó megtalálta a pénzt és bevitte a bankba - tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Százezer forintot hagyott valaki egy bankautomatában január 13-án, Sarkadon. A pénz mellett ott volt a bizonylat is, amely szerint 11 óra 20 perckor vették fel az összeget. Tíz perccel később a Sarkadi Rendőrkapitányság egyik nyomozója vette észre, hogy az automatában pénz van. Kivette a tízezreseket és a bizonylatot, majd felvette a kapcsolatot a bank sarkadi fiókjának egyik munkatársával. A bizonylaton szereplő adatok alapján azonosították a pénzintézetnek azt az ügyfelét, aki az automatában felejtette a pénzt.

A rendőr bevitte a bankjegyeket, illetve a bizonylatot a bankba és átadta a fiókvezetőnek, így a tulajdonos visszakapja a pénzt, amit elveszített.

 

Forrás: police.hu

 

 

További programok »

Itthon

A peca köszöni, él és virul

A héten és a jövő héten 20-20 fővel, ezerrel „akaszt” a békéscsabai Lencsési Közösségi Házban formálisan „tanyázó” Horgász tábor. Formálisan, hiszen a csodaszép intézménytől körülbelül 100 méterre ott fut az Élővíz-csatorna, azaz a csabai pecások paradicsoma.
2020. július 7. 18:33
FEL