Szakmai napot tartottak a könyvelők

2018. november 30. 15:21 | behir

A Minősített Könyvelők Egyesülete (MINKE) két legaktívabb régióját jutalmazták a közelmúltban. Békéscsabán és Győrött szerveztek szakmai napot, ahova elsősorban a régióban dolgozó tagokat várták. A rendezvényeken az adóváltozások mellett beszéltek arról is, hogyan lehet a gyakorlatban könyvelési díjat emelni.

Sűrű volt a november vége, gőzerővel dolgoztak az Adóváltozások dióhéjban kiadványon, a szokásos „Adóváltozások 2019” konferencián való részvétel, valamint a rendkívüli közgyűlés időpontja is erre az időszakra esett, míg a két szakmai napot is november végén bonyolították le. 

Békéscsabán Kneifelné Szilágyi Mária (Pro-Help Kft.), Győrött Oláh Gizella (Két Könyv Kft.) tartotta az adóváltozásokról szóló tájékoztatást. Mindkét előadó 2011 óta tagja a MINKE-nek, az adott régió meghatározó szakmai személye, akik felkészülését és előadását ezúton is köszönjük.

Az adóváltozásokról szóló tájékoztatást követően a könyvelési díjakról volt szó. Az előadásban szokás szerint jó néhány olyan gyakorlati tipp is elhangzott, melyet a résztvevők azonnal alkalmazhatnak.

A rendezvények mindkét helyszínen svédasztalos vacsorával, jóízű beszélgetéssel zárultak.

 

További programok »

Pénzügy

Tállai András: Nyolc havi nyugdíj után jár az emelés júliusban

Ebben a hónapban érkezik az évközi nyugdíjemelés, amikor mintegy 2,5 millió nyugdíjas együttesen 184 milliárd forint pluszpénzt kap. A januártól júniusig terjedő, visszamenőlegesen járó emelést a nyugdíjasok egy összegben, az aktuális, július havi emelt nyugdíjukkal együtt kapják meg - adott tájékoztatást Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.
2022. július 3. 15:30
FEL