Seprűnyéllel rabolta ki áldozatát a sarkadi férfi – videóval

Megvertek és kiraboltak egy férfit Sarkadon. A rendőrök Medgyesegyházán fogták el a támadóját, aki egy italmérő helyen figyelte ki, hogy a férfinál több tízezer forint van.

Házának udvarán raboltak ki egy férfit június 7-éről 8-ára virradó éjjel Sarkadon. A 42 éves férfi 22 óra körül ért haza és be akarta zárni a kaput, amikor valaki fejbe vágta. Az ütésektől elesett, támadója kivette a nadrágzsebéből a pénzét és elmenekült. A férfi megsérült, ezért 5 óra körül orvoshoz ment. A rendelőből értesítették a rendőrséget, mert a vizsgálatnál kiderült, hogy megverték.

 

 

A rendőrök még a délelőtt folyamán azonosították a támadóját. A 31 éves sarkadi H. Jenő június 7-én este egy vendéglátóhelyen italozott. Ott figyelt fel a férfira, akinél több tízezer forint volt. Hazáig követte, majd egy seprűnyéllel többször fejen ütötte. Másnap Medgyesegyházára ment, de így is megtalálták, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a sarkadi nyomozóktól kapott információk alapján június 8-án, 13 óra körül elfogták. A Sarkadi Rendőrkapitányság H. Jenőt rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

 

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , , ,