Röplabda: A Békéscsabai Médiacentrumtól igazolt a BRSE

2018. szeptember 10. 15:17 | behir

Békéscsabai születésű, fiatal, elhivatott szakemberrel bővült a Békéscsabai Röplabda SE személyi állománya! Hétfőn munkába állt Papp Ádám a kommunikációért és egyéb technikai ügyekért felel majd az ötszörös bajnokcsapatnál.

A 20 éves fiatalember több mint egy évig dolgozott a Békéscsabai Médiacentrumnál, de a 7.Tv magazinműsoraiban továbbra is feltűnik majd.

- Nagy megtiszteltetés hogy húszévesen Magyarország legjobb röplabda egyesületénél dolgozhatok. Több mint egy éve kerültem a Békéscsabai Médiacentrumhoz, ahol szerkesztő-riporterként tevékenykedtem és rengeteget tanultam. Az ott eltöltött egy évem alatt számtalanszor adódott lehetőségem arra, hogy a BRSE mérkőzéseiről tudósítsak. Mindig is közel állt hozzám a sport és egyre jobban elkezdett érdekelni a röplabda. Láttam, hogy milyen profi munka zajlik a klubnál, amelynek én is részese akartam lenni. Ez nagy lehetőség számomra, alig várom, hogy tolmácsoljam a klub mondanivalóját a közvélemény és a szimpatizánsok felé - mondta a BRSE legújabb igazolása a klub közösségi oldalán.

Papp Ádám a jövőben is látható lesz a 7.Tv képernyőjén, hiszen a BRSE TV és az Utánpótlás lesen című sportmagazinok szerkesztő-műsorvezetőjeként marad a médiacentrum kötelékében is.

 

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL