Oszlopnak ütközött egy ittasan vezető kondorosi férfi

2019. május 1. 10:17 | behir

Kondoroson ittas járművezetés gyanúja miatt, Mezőberényben és Orosházán pedig körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Kondoroson, a Klapka utcában, április 30-án 19 óra 30 perc körül letért az útról és oszlopnak ütközött egy személygépkocsi - írja a police.hu. A baleset után az autós elment a helyszínről. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 20 óra után néhány perccel előállították azt a férfit, aki a gyanú szerint a járművet vezette. A rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Nem sérült meg, de az alkoholszondás mérés és a vizsgálat eredménye szerint ittas volt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és az 53 éves kondorosi férfi büntetőjogi felelősségének kérdését.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei április 30-án 8 óra 30 perc körül elfogtak egy sarkadi nőt, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás miatt adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves nőt előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Orosházán, április 30-án 9 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen szintén a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves N. Csaba a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

További programok »

FEL