Őrizetben a negyedik gyanúsított is

2017. október 30. 16:33 | behir

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Békés megyei rendőrök fogtak el Kalocsán három betöréses lopással gyanúsítható férfit. Negyedik társuk szökésben volt, őt Budapesten találták meg.

Négy férfi tört be egy házba 2017. október 28-án, Kalocsán. Három gyanúsítottat a helyszín közelében elfogtak a rendőrök, szökésben lévő társuk ellen pedig az Orosházi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei október 29-én, 23 óra 30 perckor Budapesten őt is elfogták. A 44 éves M. Ferenc Béla a gyanú szerint 2017. április 13-a és 16-a között Orosházán betört egy lakóházba, ahonnan arany ékszereket lopott. Emellett a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a Kalocsán elfogott M. Lászlóval két debreceni házba is betörtek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság M. Ferenc Bélát is bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrkapitányság nyomozói vizsgálják, hogy Bács-Kiskun, Békés és Hajdú-Bihar megye mellett a csoport tagjai más megyékben követtek-e el bűncselekményeket, betöréses lopásokat.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

412 sportoló futott a világ minden táján a koraszülöttmentő támogatásáért

A koronavírus-járvány miatt online rendezték meg idén a hagyományos Linamar Jótékonysági Futóversenyt. Az újragondolt kezdeményezésnek köszönhetően idén a sportolók Németországból és Kanadából is a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját támogatták a verseny nevezési díjával. A Szabadkígyósi Szabadi Sport Club focistái és néhány családtagjuk – összesen negyvenketten – pedig úgy döntöttek, hogy közösen futják le a távot a nemes célért.
2020. szeptember 27. 20:57
FEL