Nyári táborok: Ingyenesen tesszük közzé, milyen táborokba várják a gyerekeket

2019. április 30. 15:21 | behir

Szinte hihetetlen, de már csak hat hét van hátra a 2018/2019-es tanévből, ami június 14-én ér véget. A vakáció nagy öröm a gyerekeknek, de az általános iskolások szüleinek egyben komoly fejtörést is jelent, hogy hol legyen, mit csináljon a gyermekük két és fél hónapon át? Arra kérjük a táborszervezőket, juttassák el a Békéscsabai Médiacentrumhoz, milyen táborokba várják a gyerekeket, mi pedig ezt térítésmentesen közzétesszük, hogy kicsit megkönnyítsük a szülők és a gyerekek dolgát.

 

Minden évben számos nyári tábor közül lehet választani, az ajánlatokban a sporttáboroktól a művészeti táborokig sok minden szerepel. A Békéscsabai Médiacentrum idén nyáron is beszámol a megyeszékhelyen és vonzáskörzetében szervezett lehetőségekről.

 

A behiren a polgármesteri hivatal oktatási, közművelődési és sportosztálya által összegyűjtött táborok listája mellett bármely más tábort is szívesen feltüntetünk, mégpedig térítésmentesen.

 

Kérjük a szervezőket, amennyiben szeretnék felületünkön közzétenni táborukat, küldjék el az általuk szervezett táborok adatait (mikor lesz, milyen korú gyermekeket várnak, milyen programok várhatók, mennyibe kerül, hol lehet érdeklődni és jelentkezni), és mellékeljenek hozzá plakátot vagy fotót a marketing@bmc.media.hu címre.

 

Segítsünk együtt a nyári vakáció hasznos és élményekkel teli eltöltésében!

 

 

 

Itthon

Nyári táborok: Segítünk a tábort keresőknek és a tábort szervezőknek

Nyakunkon a nyár! A távoktatás, az osztálytársak távolléte miatt idén talán még fontosabb, hogy közösségben legyenek, különböző izgalmas és hasznos programokon vegyenek részt a gyerekek. A behir igyekszik segíteni, hogy mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot az idén is igen gazdag tábori kínálatban.
11:53
FEL