Négyen sérültek meg Békés megye útjain

2017. augusztus 20. 10:38 | behir

Békés megyében augusztus 19-én négy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök Mezőberényben, Békéscsabán, Muronyban és Nagyszénás külterületén – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mezőberényben, a Csabai úton 9 óra 20 perckor egy kerékpárral közlekedő nő álló személyautónak ütközött. A biciklis elesett és könnyebben megsérült.

Nem sokkal később, 9 óra 45 perckor Békéscsabán, az Illésházi út és a Kazinczy utca kereszteződésében történt baleset. Egy teherautó vezetője nem biztosított elsőbbséget, a neki balról érkező kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a biciklis megsérült, sérülése nem súlyos.

Muronyban, a Juhász utcában 13 óra 45 perc körül elesett és könnyebben megsérült egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi. Felmerült a gyanúja annak, hogy a férfi ittasan közlekedett.

Nagyszénás külterületén, 22 óra 10 perc körül egy személyautó vezetője letért az útról és a szántóföldön a tetejére borulva állt meg. A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült.

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

További programok »

FEL