Miss Alpok Adria- a nívós rendezvény ismét Szarvason lesz

2016. szeptember 3. 07:46 | Horváth Szabolcs

Csak úgy, mint a tavaly, idén is a Herczeg Asszony Birtok ad helyet a Miss Alpok Adria felkészítő táborának. A 12 döntős hölgyet két napon keresztül profi szakmai stáb, koreográfus készíti fel a jövő hét szombati Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe királynő választásra, amit Szarvason rendeznek meg, a Vizi Színházban.

Még a koreográfiát tanulják Békés megye legszebb hölgyei. A felkészítő táborban nem csak arról szerezhetnek ismereteket, hogyan legyen a mozgásuk tökéletes összhangban, mennyit mosolyogjanak, hogyan sétáljanak a színpadon, hanem kommunikációs tréningben is részesülnek. Úgy tűnik, nem csak a bizonyítási vágy és az első helyezés motiválja őket.

- Én rengeteget kaptam az előző versenytől is. Jó volt a szervezés, rendben volt minden és úgy érzem sokkal több lettem tőle. Akár önbizalom terén akár más téren. Egyébként szoktam modellkedni, de a jövőben szeretném ha tényleg ez lenne a munkám és profi szinten űzném ezt a szakmát. Ha most ismét jó helyen végzek akár egy modell ügynökség is fel figyelhet rám- hallotuk Sipos Zsaklintól aki a Kenyér Ünnep Szépe 1. helyezettje volt és most egyenes tovább jutóként a Miss Alpok Adria Szépségverseny versenyzője.

Van olyan fiatal hölgy az indulók között, aki szintén nyert már versenyt, így nem lesz számára idegen a terep.

- Én az első helyezésnek örülnék a legjobban. A taktika amit most is be fogok vetni az a nagy mosoly lesz. Az előző verseny óta már több felkérést kaptam. Voltam fotózásokon és nagyon jól éreztem magam. Tetszik nekem a divat szakma és akár a jövőben is el tudom magam képzelni ebben -mondta Sinkovicz Ágnes a Csabanapok Szépe 1. helyezettje aki szintén tovább jutóként indul a jövőheti szépség versenyen.  

Akár a hétköznapi életben is követendő példa lehet az, ahogyan a hölgyek viszonyulnak ehhez a versenyhez és önmagukhoz.

- Ez önbizalom nélkül nem fog menni. Hogyha belül szépnek érzed magad, magabiztos vagy, akkor kívülről is ez látszik rajtad akárhogy is nézel ki. Egyébként gyerekkori vágyam, hogy műsorvezető legyek. Ez persze nem az a szakma, de ott is minden rendben kell legyen, ha sok ember elé kell kiállnod, beszélned, szerepelned kell. Szerintem nagyon fontos a jó és érthető kommunikáció- nyilatkozta Horváth Dorina a Miss Alpok Adria Szépségverseny indulója. 

A Miss Alpok Adria Szépségverseny egy nemzetközi hírű rendezvény, ami hét országban zajlik. Ez egyben a Békés Megye Szépe döntő, amit idén Szarvason a Szilvanapokon hívja életre a Szépet a Színpadra Egyesület.

- Az biztos, hogy a mi egyesületünk nagyon figyel arra, hogy nagyon nívós produkciót tudjunk életre hívni. Azt érdemes tudni a kedves nézőknek, hogy egy két órás gála műsor keretén belül lesz majd megrendezve a döntő a Szarvasi Viziszínpadon. Táncosokkal, énekesekkel. És ami egy érdekesség, hogy itt lesz velünk a zsűriben Hódi Pamela- mondta a felkészítő táborban Oszlács Norbert a Szépet a Színpadra Egyesület elnöke.

Szeptember 10-én este hét órától várja a nagyközönséget az egyesület a Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe döntővel Szarvason, a Vízi Színház színpadán.

FEL