Mindenki örül a focistáknak – Előre a Kazinczy Általános Iskolában

2024. május 25. 07:06 | Bere Mátyás

Gyerekekkel együtt focizott pénteken a Békéscsaba 1912 Előre csapata a Kazinczy Általános Iskolában. A fiúk és a lányok is nagyon várták a csapatot, akik érkezésük után egyből futballozni kezdtek a diákokkal.

A Kazinczy Általános Iskola igazgatója, Bujdosó Éva elmondta, hogy a focisták az iskola majálisa alkalmából érkeztek. Hozzátette, hogy a majálist a szülői munkaközösség és az iskola alapítványa szervezte. A nap folyamán műsorok, állandó programok és tombolahúzás is várta a fiatalokat.

– Az iskolánk diákjai a városunk futballcsapatával ismerkedhettek meg, miközben játszhattak is velük. Különösen a lányok várták a sportolók érkezését, valamint sok sportoló van az iskolában, akik most sokat tanulhatnak. Nem volt rendhagyó az alkalom, ugyanis minden majálisunkra meghívjuk a csapatot – fogalmazott az igazgató.

 

 

Ozoróczi Gábor, az Előre asszisztens edzője kiemelte, hogy a csapat számára nagy megtiszteltetés, ha meghívást kapnak ilyen alkalmakra.

– Bízunk benne, hogy egy ilyen alkalmon sok kellemes pillanatot okozunk a gyerekeknek. Azt gondolom, hogy a játékosoknak is nagy boldogság gyerekek között lenni és reméljük, hogy a fiataloknál látjuk majd a nagy, csillogó szemeket – mondta előzetesen az edző.

 

Az Előre csapatkapitánya, kapusa Póser Dániel elmondta, hogy bajnokcsapatként most nagyon pozitív a társaság hangulata és nem is kérdés, hogy a két osztályzó mérkőzésen is sikeresen akarnak szerepelni.

– Ezek a programok mindig nagyon jók, szerencsére a gyerekek mindig várnak bennünket és ez egy játékosnak plusz motivációt adhat – mondta a sportoló, majd kiemelte, hogy ő már hatévesen rúgta a bőrt, és már akkor eldöntötte, hogy focista szeretne lenni. Mielőtt ezt elmesélte, azt hangsúlyozta, hogy sok áldozattal jár az, ha valaki bármilyen sportágban el szeretne érni egy kitűzött célt. – Kicsi, apróbb célok kitűzésével és szülői segítséggel előrébb lehet jutni – mondta motiváló szavait.

Az iskola egyik diákja, Petrovszki Levente szerint nagyon sokat lehet tanulni ilyen komoly sportolóktól.

– Szerintem mindenki jól érzi magát, mert sok mosolygó arcot látok. Nincs olyan, hogy ez valakinek nem jó – mondta.

 

Galéria

További programok »

Itthon

FEL