Mesterhármas Előre módra

2016. szeptember 11. 17:31 | behir.hu

A labdarúgó NB II 8. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre a Sopron gárdáját fogadta hazai pályán. A lila-fehérek küzdelmes meccsen Urbin Péter találatával zsinórban harmadik meccsüket nyerték meg.

A szezont jól kezdő Sopron egy kicsit visszaesett, így három pont volt a két együttes között a tabellán a meccs előtt. A találkozót a vendégek kezdtek jobban, többet birtokolták a labdát és két nagy helyzetet is elpuskáztak az első negyedórában. A félidő második felére feljött a Csaba, de Birtalan Botond szabadrúgásán kívül nem volt kapura lövése a hazaiaknak.

A fordulás után a Csaba kezdett jobban: a 49. percben Birtalan vezette a labdát a hazai védelemre, majd kiválóan löbbölt Urbin Péter elé, aki gyorsan döntött és a soproni kapus fölött a hálóba helyezett (1-0). A folytatásban jöttek a vendégek az egyenlítésért, de volt olyan amikor rosszul céloztak, de Ribánszki több védést is bemutatott.

A végén jól védekezett az Előre és zsinórban harmadik bajnokiját nyerte meg. Legközelebb csütörtökön lépnek pályára a lilák, akkor Pécsen a Kozármisleny lesz az ellenfél.

 

FEL