Megrúgta a biciklist a bekábítószerezett fiatal, eljárás indult ellene

2024. július 9. 13:20 | behir.hu

Kábítószer befolyása alatt állt a férfi, aki egy családapába rúgott belé azért, hogy provokálja őt, de végül őrizetbe vették érte.

Családjával biciklizett egy férfi 2024. július 8-án 20 óra 30 perc körül Gyulán a Városház utcában. Szabályosan a kerékpársávon haladtak, amikor a férfi egy erős lökést érzett, ami a kerékpárját érte. Sikerült megtámasztania magát a lábával így nem esett el. Látta, hogy egy számára ismeretlen fiatal rúgott belé azért, hogy provokálja őt. Családját féltve a férfi a feleségével és gyermekével együtt eltekert a helyszínről, de mivel a bicikliben jelentős anyagi kár keletkezett nem sokkal távolabb hívták a rendőrséget.

A férfi pontos személyleírást adott a támadójáról, a percek alatt kiérkező járőrök pedig a helyszín közelében elfogták a fiatalt, aki az intézkedés közben is agresszíven és zavartan viselkedett. A 22 éves fiút előállították a rendőrkapitányságra, ahol a gyorsteszt kábítószerfogyasztást mutatott ki nála. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vették és közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene, valamint vizsgálják a kábítószer fogyasztásával összefüggő bűncselekmények gyanúját is.

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

FEL