Május 25-én nyílt nap a Borealis L.A.T Hungary Kft. békéscsabai telephelyén

Május 25-én nyílt napot tart a Borealis L.A.T Hungary Kft. békéscsabai telephelye. A vállalat évtizedek óta rendelkezik önálló telephellyel Békéscsabán. A műtrágya termékekkel kapcsolatban olykor sok téves információ él a köztudatban, ezért szeretnének társadalmi szerepvállalásuk részeként nyitni a nagyközönség felé. Ebből az indíttatásból idén májusban nyílt napokat tartanak minden telephelyünkön, Békéscsabán május 25-én.

“Szeretné a saját szemével látni, hogyan tároljuk műtrágyáinkat? Szeretne többet megtudni a műtrágyákról és azok ma már nélkülözhetetlen szerepéről? Szeretne tévhiteket eloszlató tényeket és új összefüggéseket megismerni? Látogasson el telephelyünkre május 25-én; legyen a vendégünk, legyen a beszélgetőpartnerünk!” – áll a meghívóban.

A rendezvényen bárki ingyenesen részt vehet. A részvétel regisztrációhoz kötött, ami idekattintva egyetlen perc alatt elvégezhető. A csoportok korlátozott létszámára való tekintettel a rendezvényen való részvétel csak abban az esetben lehetséges, ha a sikeres regisztrációról megerősítő e-mailt küld a cég.

A Borealis L.A.T Hungary Kft. felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy a rendezvényen való részvétel feltétele a zárt és lapos sarkú lábbeliben való megjelenés.

Címük: Békéscsaba, Kereki út 2.

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,