Magyar Kupa: Békési továbbjutás

2016. szeptember 16. 06:08 | behir.hu

A hétvégi bajnoki mérkőzésen elszenvedett algyői vereség után, a békési kézisek ismét megmérkőzött a Csongrád megyei csapattal. Ha a szombatihoz nem is hasonlóan harcos meccsen, egy tartalékos Algyő ellen sikerült visszavágni a fiúknak.

Jól kezdték a hazaiak a mérkőzést, gyors gólok után a félidő közepére már 7-4-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban feljött a vendég csapat egy gólra, azonban nem engedte a békési gárda, hogy megforduljon a mérkőzés. A hazai fiúk három gólra növelték előnyüket a félidő végére.  

A második játékrészben hamar megduplázták előnyüket a békésiek, amit sikerült is megtartani a mérkőzés 60. percéig. Így végül 31-26-os győzelemmel a Békés-Drén KC jutott tovább a Magyar Kupa második körébe.

Békés-Drén KC - FKSE Algyő 31 - 26 (16-13)

Magyar Kupa férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 200 néző. Vezette: Hargitai G., Markó G.

Békés: VIKOR F. - KOVÁCS P. 5, CIFRA T. 4 (3), GAZSÓ P. 1, HORVÁCKI M. 4, VARSANDÁN Á. 3, HERCZEGH J. 5. Csere: Domokos D., Styop M. (kapusok), Kopcsák J., Oláh G. 4, Szilágyi D. 2, Polgár T. 1, Kánya L. 1, Fedor B., Felföldi G. 1.

Algyő legjobb dobója: Simon B. 7.

Papp Bálint (edző): - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, remélem ez a siker jót tesz majd a csapatnak, és a továbbiakban eredményesen vesszük majd az akadályokat.

Forrás: bfkc.hu

FEL