Luca napi 24 órás úszás a Szarvasi Gyógyfürdőben

2019. december 13. 16:00 - 2019. december 14. 16:00
Helyszín: Szarvasi Gyógyfürdő Szarvas Kossuth u. 23.

Igazán rendhagyó módja a karácsony előtti felfrissülésnek, ha az ember fia/lánya egy 24 órás úszáson vesz részt - de miért is ne tennénk? Az úszás egészséges, hasznos és bizony, különleges érzés télen a vízből szemlélni a fagyos tájat az ablakon át. Tegyünk egy próbát, a Szarvasi Gyógyfürdő remek lehetőséget kínál most erre:

 
 

December 13-án 16:00-kor rajtol majd el a 2019-es Luca Napi 24 órás úszás a Szarvasi Gyógyfürdőben, ami egészen másnap délután 16:00-ig tart majd. A fürdő egész éjszaka nyitva van, így akár az este és éjjel folyamán is részt lehet venni az úszáson.

A részvétel az úszáson DÍJMENTES!

Nevezni lehet csapatban és egyénileg is. A lényeg, hogy a résztvevők a 24 óra alatt folyamatosan a vízben legyenek.

A szervezők rögzítik, hogy az úszók milyen távot teljesítettek és ezt összegezve jön ki a végeredmény: az összes napi leúszott távolság.

További részletek és információk ITT.
 

További programok »

Sport

Nőgyógyászati onkológiai világnap a Mályvavirággal és a BRSE csapatával

Szeptember 20-a tavaly óta a nőgyógyászati onkológiai világnap, melyet az ESGO ENGAGe európai betegszervezetek szövetsége hívott életre. A világnap célja, hogy nemzetközi szinten, összefogással - segítségül hívva a sportot - hívják fel a figyelmet a nőgyógyászati daganatos betegségekre, a megelőzésre, a tünetekre, a kezelés lehetőségeire.
14:04
FEL