LTP-Csabai Bulldogok döntő lesz az Esti Kupán

2022. augusztus 19. 11:17 | Kovács Dávid

A csütörtöki elődöntők után pénteken a bronzmérkőzéssel és a döntővel ér véget a nyári kispályás labdarúgó torna, Békéscsabán.

Az LTP FC ugyan a Sör Bár FC I. elleni vereséggel kezdte az idei Esti Kupa küzdelmeit, de ezt követően javított a C csoportban: kiütötte a Városháza és a Carbon Car Center csapatát, valamint szoros meccsen legyőzte a Popy's gárdáját is. A csapat 2. helyen jutott tovább, majd a nyolc közé jutásért játék nélkül, 3-0-val lépett tovább a CBA Dévaványa ellen. A bajnokságban már a 2. csoportban szereplő együttes a negyeddöntőben egy másik fiatal, lendületes gárdával a Felületkémiával csapott össze és kiélezett meccsen, 5-4-re diadalmaskodott, az elődöntőben a Haba&Haba Security volt a szenvedő fél, a csapat 4-2-vel kvalifikálta magát a fináléba.

A Csabai Bulldogok sem veretlenül jutott el a döntőig, de a kieséses szakaszban már nem hibázott! A gárda nem kiemelt együttesként az A csoportba került, a 40 év felettiek kupájára nevezett csapatok mellé. A MUSE elleni döntetlent követően sima, 6-0-s siker következett a Hungavis Favorittal szemben, majd a későbbi elődöntős Haba&Haba Security ellen 1-0-s győzelmet könyvelhetett el a gárda, de a Nagyház Pince Borozótól elszenvedett vereséggel visszacsúszott a csoport 2. helyére, így nehéz ágra került. A gárda a keresztjátékban a bajnokság 6. csoportját megnyerő FC Gitanót 3-2-re, a negyeddöntőben a legjobbak közé feljutó S-Maxot büntetőkkel, végül az elődöntőben a szintén 1. csoportos Sör Bárt verte.

 

Elődöntők:
augusztus 18. (csütörtök)
19.30 (Tréning Center, 1-es pálya) Haba&Haba Security - LTP FC 2-4
20.30 (Tréning Center, 1-es pálya) Csabai Bulldogok - Sör Bár FC I. 5-2

Helyosztók:
augusztus 19. (péntek)
19.30 (Tréning Center, 1-es pálya) Bronzmérkőzés – Haba&Haba Security - Sör Bár FC I.
20.30 (Tréning Center, 1-es pálya) Döntő – LTP FC - Csabai Bulldogok
21.30 Eredményhirdetés

 

További programok »

FEL