Lopott csavarbehajtó tulajdonosát keresi a rendőrség

2018. március 7. 16:24 | behir.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lefoglalt egy akkumulátoros csavarbehajtót. A szerszámot a tulajdonosa a rendőrkapitányságon átveheti.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság egy folyamatban lévő büntetőeljárás során lefoglalt egy 18 voltos, kézi, akkumulátoros csavarbehajtót, amit a hozzá tartozó műanyag kofferben 2017. decemberében tulajdonítottak el. A lopásról nem tettek bejelentést, így a rendőrség nem tudja értesíteni a tulajdonost a szerszám megtalálásáról.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a leírás alapján felismeri a csavarbehajtót, és úgy gondolja, hogy azt tőle lophatták el, jelentkezzen Sánta János rendőr őrnagynál a rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3. Telefon: 66/523-700, 21-65-os mellék). Kérik, hogy hozza magával a vásárlást igazoló számlát, vagy a tulajdonjogot bizonyító egyéb iratát. Amennyiben a tulajdonos nem rendelkezik ilyennel, tisztában kell lennie a szerszám ismertető jegyeivel (márka, típus, szín, sérülések, feliratok, egyéb tartozékok), illetve meg kell mondania azt is, hogy mikor és honnan lopták a csavarbehajtót.

 

További programok »

Itthon

Családi napot szervez az Együtt a Kisangyalokkal Alapítvány a hétvégén

Családi napot szervez az Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott gyermekeket támogató Al​apítvány szombaton, a Sanitas Diagnosztikai Központban. A 2017-ben létrejött, súlyos fogyatékossággal élő kisgyermekek és családjaik támogatása céljából működő alapítvány elnökével, dr. Seres Ábel főorvossal beszélgettünk a II. Kisangyalok Családi Nap kapcsán.
2024. június 14. 18:07
FEL