Lesodródott egy autó az útról Szeghalomnál

2021. november 16. 10:44 | behir.hu

Szeghalmon balesetnél, Gyulán járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Szeghalom külterületén, a 47-es számú főúton november 15-én 14 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, majd áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy másik autóval. A mentők egy férfit súlyos, egy nőt és egy gyermeket pedig könnyű sérüléssel vittek kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja – olvasható a rendőrség közleményében.

Gyulán, az Eötvös Lóránd utcából november 15-én 11 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy kevermesi nőt. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A 44 éves nőt a Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt kihallgatták.

További programok »

Gyula

Adventi hangulattal készül a gyulai Almásy-kastély

Karácsonyi varázskastély címmel hirdetett adventi programsorozatot a gyulai Almásy-kastély. Az intézmény december 2. és január 7. között szombatonként adventi vásárral, kézműves ajándékműhellyel, valamint ünnepi installációkkal várja a látogatókat.
17:04
FEL