Labdarúgás: kikaptak a lilák Debrecenben

2020. július 12. 15:57 | Papp Ádám Sándor

A Debreceni Egyetem labdarúgói a szintén az NB II-es rajtra készülő Békéscsaba 1912 Előre gárdáját látták vendégül szombaton, egy barátságos mérkőzésen. Az összecsapáson a DEAC a hajrában szerzett két találatával döntötte el a mérkőzést.

Sok szurkoló választotta szombati kikapcsolódásnak a DEAC-Békéscsaba találkozót. A Dóczy József utcai sportkomplexumba kilátogató nézők a meccs elején azt láthatták, hogy a csapatok “kóstolgatták” egymást. A lila-fehérek néhány pontrúgással igyekeztek zavart okozni, a 17. perc végén pedig egy fejesnél kellett nagyot védenie Szabadosnak. A negyvenedik minutumban Takács Péter került ígéretes helyzetbe, de a tizenhatos környékéről leadott lökete a kapu fölé szállt.

A második játékrészben a cserejátékos is lehetőséget kaptak a bizonyításra. A sansszal leginkább Kiss Bence és Burai Erik élt, hiszen mindketten bevették a csabai kaput. Kiss egy sarokrúgást követő kavarodásnál volt a legjobb helyen, az ötös környékéről belsővel juttatta a labdát a gólvonalon túlra. Kicsit később Ribánszki egy beadást nem tudott kitenyerelni, a hibát pedig Burai góllal büntette.

Forrás: deac.hu

További programok »

Sport

Újra előnyben a BRSE a bajnoki negyeddöntőben – galériával

A Swietelsky-Békéscsaba 3–0-ra nyert az UTE ellen a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, vasárnap este. Tóth Gábor együttese így ismét vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. A találkozót Boskó Ágnes, a vendégek feladójának súlyos sérülése árnyékolta be.
2024. február 25. 20:06
FEL