Labdarúgás: Jaminában nyert és a kupa főtábláján a Körösladány

2018. szeptember 5. 20:47 | behir

A Körösladány 3-1-es sikerével továbbjutott és a másodosztályú Budaörssel játszhat.

 

Magyar Kupa - Békés megyei ág 3. forduló:

Jamina SE - Körösladányi MSK 1:3 (0:2)

Békéscsaba, Jaminai sportpálya. Vezette: Kocsondi Bálint. Asszisztensek: Nagy Gábor, Rakonczás Zsolt

Jamina SE: Borbély - Bencsik Cs., Ulrich (76' Magyari), Faragó - Dankó, Kardos, Somogyi, Szudár - Leszkó (65' Nyúl) , Milek, Sebők (65' Kerekes). Cserék: Harman, Gál. Vezetőedző: Pozsár Gábor

Körösladányi MSK: Nagy (56' Zsibrita) - Juhász (56' Zsíros), Zelenyánszki, Szántó, Bagyinszki (61' Farkasinszki) - Knyihár, Krajcs, Bozsó - Burai, Laksteter, Papp. Vezetőedző: Fodor Sándor.

Gólszerzők: Nyúl (85') illetve Krajcs (31'), Papp (45' és 53')

Sárga lap: Bencsik Cs.

A Jamina az első körben hazai pályán a Gyula Termál FC-t, majd idegenben a Dévaványai SE-t búcsúztatta.

A ladányi csapat pedig az OMTK- ULE 1913 csapatát győzte le Orosházán 4:2-re, ezt követően a második körben a Vésztőt búcsúztatta el a kupasorozattól 3:2-es győzelmével.

A vendég csapat dominálta a játékot a mérkőzés elejétől kezdve - írja a Jamina SE közösségi oldalának beszámolója. A 31. percben a tizenhatos sarkáról végzett el szabadrúgást Burai, a beadásra Krajcs Gábor érkezett tisztán és a kapuba fejelte a játékszert (0-1). Az első félidő utolsó percében egy alapvonalról visszagurított labdából Papp Zsolt szerzett gólt, Borbély ugyan beleért a lövésbe, de kiütni már nem tudta (0-2). A vendégek így magabiztos előnnyel vonulhattak pihenőre.

A második félidő elején jött az újabb körösladányi találat: Papp Zsolt egyéni akcióból szerezte meg csapata harmadik, míg saját maga második gólját (0-3). A vendég csapat a magabiztos vezetés birtokában könnyelműbben játszott, így több hazai lehetőség akadt a második játékrészben, de a lövések sorra célt tévesztettek. A mérkőzés 85. percében Dankót szabálytalanul állították meg a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Nyúl Gábor értékesítette, aki a komoly sérülése után először talált a kapuba. 

A Körösladány 3-1-es sikerével továbbjutott és a másodosztályú Budaörssel játszhat a Magyar Kupa főtábláján.

 

 

További programok »

FEL