Közokirat-hamisítás és lopás miatt intézkedtek a rendőrök

2017. szeptember 17. 08:59 | behir.hu

Közokirat-hamisítás és lopás miatt történt rendőri intézkedések a balesetmentes napon.

Békés megyében szeptember 16-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2017. szeptember 16-án, 13 óra körül egy tehergépkocsival kilépésre jelentkezett egy román férfi. A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei a sofőr és a jármű okmányait is alaposan megvizsgálták és megállapították, hogy a tehergépkocsi forgalmi engedélyét meghamisították. A 28 éves férfit közokirat-hamisítás gyanúja miatt előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra és az okmányt lefoglalták tőle.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2017. szeptember 16-án bűnügyi őrizetbe vett két férfit, mindketten kerékpárt loptak Kétegyházán. Egyikük a Dózsa György utcában, egy üzlet elől vitte el egy nő kerékpárját, a másik férfi pedig a vasútállomás elől lopott el egy lezárt biciklit. A Gyulai Rendőrkapitányság a 20 és 21 éves kétegyházi férfiak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást és vizsgálják, hogy követhettek-e el további bűncselekményeket.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL