Közokirat-hamisítás és ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök

2019. augusztus 5. 09:42 | behir

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. augusztus 4-én Battonyáról, a közúti határátkelőhelyről.

 A román állampolgár egy bolgár honosságú személygépkocsit vezetett, és az autó műszaki érvényességét igazoló lapról a határrendészek megállapították, hogy utánzat. A férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 4-én Szarvason és Kunágotán. Szarvason, a Vajda Péter utcában, 1 óra 30 perc körül egy személygépkocsit vezető férfinél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. Kunágotán, a Kossuth utca és a Rákóczi utca kereszteződésében, 20 óra körül szintén egy személygépkocsival közlekedő férfinél jelzett ittasságot az alkoholszonda. A rendőrök mindkét járművezetőt előállították és büntetőfeljelentést tettek ellenük. A Kunágotán igazoltatott férfinek nem volt vezetői engedélye, ezért szabálysértési eljárás is indul ellene. A Szarvason előállított férfitől a rendőrök elvették a vezetői engedélyét.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Gyász: A kockásfülű nyúl atyja

Életének 79. évében elhunyt Richly Zsolt Balázs Béla- és Károli Gáspár-díjas rajzfilmrendező, kiváló művész, címzetes egyetemi tanár – közölte a család és a Magyarországi Evangélikus Egyház pénteken az MTI-vel.
2020. január 24. 14:51
FEL