Köszönjük, Békéscsaba! – Ingyenes színházi estek

2020. július 11. 11:19 | behir

A Békéscsabai Jókai Színház szeretné megköszönni a városnak a vírushelyzetben tanúsított helytállását, a lakosság fegyelmezettségét és az egészségügyi dolgozók, szociális szférában dolgozók, tanárok, eladók, sofőrök áldozatos munkáját. Július 13-ától egy héten át ingyenesen látogatható estekkel kedveskednek a közönségnek.

Valamennyi előadás 20.30 perckor kezdődik, ingyenes, ám – a helybiztosítás miatt – regisztrációhoz kötött. Regisztráció a www.jokaiszinhaz.hu oldalon, a Jókai színház jegyirodájában, illetve a 06-66/519-550-es telefonszámon lehetséges, hétköznap 8.30 és 17 óra között. 

 

Íme a Köszönjük, Békéscsaba! estek programjai: 

 

Július 13. Zenés színház az egész világ – a Turay Ida Színház művészeinek műsora.

Július 14. Az Ökrös Band virtuóz magyar cigányzenekar koncertje.

Július 15. A közönség Szín/házhoz megy - a Békéscsabai Jókai Színház művészeinek ZENÉS válogatása a Színház házhoz megy program nagy sikerű sorozatából.

Július 16. „A női lélek rejtelmei” tárulnak fel Verdi, Puccini, Kálmán Imre, Lehár, Johann Strauss dallamaiban Benedekffy Katalin Prima-díjas koloratúrszoprán előadásában.

Július 17. Händel, Mozart, Vivaldi… – barokk és romantikus muzsika Galambos Hajnalka és Rázga Áron estjén.

Július 18. Ady szerelmei – Tomanek Gábor és Nagy Erika irodalmi műsora, közreműködik Tábor Lajos.

Július 19.  A férfi és nő A. P. Csehov színházi szemüvegén keresztül – előadja Nagy Enikő és Jantyik Csaba.

Július 20. Bye-bye, Gulyi! Gulyás Attila búcsúkoncertje. Ősztől Attila a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházba szerződik. A színművész Békéscsabán például ifjú Edmond Dantes-ként lépett színre Dumas Monte Christo grófja című musicaljében, Norman Batest, a moteltulajdonost alakította a Pszichóban, de maradandó alakítást nyújtott egyebek mellett az Egerek és emberekben és a Mario és a varázsló címszerepében.

 

További programok »

FEL