Körözött quad a határon

2018. augusztus 21. 15:50 | behir

Méhkeréknél akarta átlépni a magyar–román határt hat román állampolgárságú férfi egy kisteherautóval. A rendőrök a jármű rakterében egy quadot találtak, amelyet a német hatóság körözött.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen augusztus 21-én, 6 óra után néhány perccel kilépésre jelentkezett egy kisteherautóval hat román állampolgárságú férfi.

A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei a tehergépkocsi rakterének átvizsgálásakor egy nagy értékű quadot találtak. Megállapították, hogy a német hatóság körözését rendelte el a járműnek, ezért a Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói lefoglalták - írja a police.hu.

Az intézkedésről a határrendészeti kirendeltség az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE irodáján keresztül értesítette a körözést elrendelő hatóságot.

 

További programok »

Itthon

Szeptemberben a vendégéjszakák száma meghaladta a 2019-es számokat is

A vártnál is jobb eredményeket hozott a szeptember, ugyanis a vendégéjszakák száma 65 százalékkal meghaladta a tavalyi adatot, ráadásul 4 százalékkal túlszárnyalta a 2019-es, a koronavírus-járvány előtt mért számokat is - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a szervezet hivatalos, szombaton közzétett podcastjában.
2021. október 16. 17:37
FEL