Koronavírus-kézikönyvet adott ki a Magyar Turisztikai Ügynökség

2020. május 7. 07:07 | behir.hu

Az ügynökség a kézikönyvvel az újranyitásban szeretné segíteni a szolgáltatók munkáját.

A kézikönyv a turizmusban érdekelt, jelentős vendégforgalmú szálláshelyek, vendéglátóipari egységek, attrakciók és szolgáltatók üzemeltetéséhez nyújt segítséget konkrét, gyakorlati tanácsokkal, ajánlásokkal.

A dokumentum ismerteti a koronavírussal kapcsolatos főbb tudnivalókat, valamint bemutatja az újranyitáshoz szükséges legfontosabb teendőket, amellyel az üzemeltetők biztonságos környezetet teremthetnek a vendégek és a munkatársak számára.

A kézikönyvben leírtak nem közelező jellegűek, inkább ajánlásként szerepelnek, Magyarországon ugyanis alapvetően is szigorú szabályok vonatkoztak a vendéglátószektorra a higiénés szempontok tekintetében. A Magyar Turisztikai Ügynökség kézikönyvét itt érhetik el.

Forrás: hirado.hu

További programok »

Itthon

Kié lett a méteres csabai kolbi, a literes gyulai pálesz, a kilós békési sajt?

Tippversenyt indított a minap a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar és a Munkácsy Emlékház a méter, kilogramm, liter, mint egységes mértékegységek bevezetésének 150. évfordulójára. A játékban legjobban tippelők egy méteres csabai kolbászt, egy kiló kézműves sajtot vagy egy liter gyulai pálinkát nyerhettek. Az eredményhirdetés szerdán zajlott.
09:14
FEL