Kitárta kapuit a Szarvasi Vízi Színház

2024. június 24. 16:41 | behir.hu

Szent Iván éjszakáján a BIAK – Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia Szakgimnázium, Gimnázium, Technikum és Alapfokú Művészeti Iskola előadása szórakoztatta a közönséget.

A BIAK diákjai rendszeres fellépők Szarvason, ezúttal a nagyérdemű Nyárindító Cirkuszi Show-t láthatott vasárnap este – számolt be róla a vízi színház honlapja.

A CIRCUS LINE gála-produkcióból összeállított válogatás alatt értelmet nyert Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatójának mondata: “A cirkuszmanézs olyan hely, ahol bőrszíntől, vallástól, országtól, világnézettől és politikától függetlenül egymás vállára állunk. Ha valaki az egyik oldalon elugrik, akkor a másik oldalon egy elkapó kéz fog felé jönni. És tudja, aki elugrik, hogy az életét rárakhatja a másikra, mert a cirkusz olyan hely, ahol a feltétlen bizalommal segítjük egymást”.

További programok »

Kultúra

Bolygósztori és az Ásványok világa

A „Bolygósztori – a Naprendszer keletkezése meteorit mintákba rejtve” című kiállítás feltárja a naprendszerünk titkait. Ugyanakkor nem csak a világűrbe, hanem a Föld mélyébe is betekintünk az „Ásványok világa” című kiállítás kereteiben.
2024. július 14. 00:00
FEL