Kis Grofótól Ákosig

Szombaton Kis Grofó, Bódi Csaba, az R-GO, a  La Bouche és Ákos lép fel.

Az egész hét csemege volt a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén, nemcsak gasztronómiai, hanem zenei értelemben is. A szombat lesz persze a csúcs a színpadon. A fellépések során nem sokkal dél előtt Kis Grofó kezdi. A hazai mulatós báró nevéhez fűződik a No Roxa áj és a Nézését és a járását című sláger.

Bódi Csaba is beindítja majd a közönséget. A Facebookon több mint hatvanezer kedvelővel bíró zenész szokta énekelni a  Két Zsivány, az Ezeknél a cigányoknál,  a Magdaléná és Mit ér a pénz című slágereket.

Kora este lép fel Szikora Róbert és az R-GO. Az együttes számos nagylemezzel büszkélkedhet. 2013-ban az R-GO 30 éves születesnapjára megjelent egy új könyv: Szikora Róbert – Ünnep címmel, ami tartalmazza az új albumot,16 vadonatúj számmal. Tavaly decemberben jelent meg Szikora Robi új szólóalbuma,az Égből szökött Angyalkám,amin a megszokott Csikidam stilus helyett Robi újra visszanyúlt a beat stílushoz,folytatva a 2000-ben megjelent Kapaszkodj! albumot.

A Lane McCray’s La Bouche-t nem kell bemutatni az idősebb közönségnek. Ki ne ismerné a ’90-es évek egyik kedvenc slágereit, a Be my lover-t, vagy a Mr. Vain-t? A Lane McCray’s La Bouche még soha nem lépett fel Békéscsabán, így senki ne hagyja ki a lehetőséget!

Ahogyan a sörfesztivál legnagyobb sztárjára, Ákosra is nagyon sokan lesznek kíváncsiak. Ákos igen kevés koncertet ad és sokan bíznak benne, hogy Ákos legutóbbi stúdióalbumáról is énekel majd.  A dupla platina Még egyszer címadó dala is jelölt az év dala kategóriában a Petőfi Zenei Díjkiosztón. A számhoz készült klip pedig már túl a 700 ezer megtekintésen.

Megosztás:

Címke: , , , , ,