Ki tudja, hol áll meg? - Nem sikerült a fékezés, teherautónak ütközött a sofőr

2023. július 26. 12:16 | behir.hu

Baleset Békéscsabán és Elek külterületén, egyedi azonosító jellel való visszaélés a határon és lopás Szeghalmon.

Békés vármegyében 2023. július 25-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Erdő soron 7 óra 30 perc körül egy idős férfi a kerékpárjával elesett és súlyosan megsérült. Négy órával később szintén Békéscsabán, a Repülőhíd Tompa utcai végén egy kerékpárral közlekedő nő a lejtős részen nekiütközött a híd korlátjának. Az ütközés után elesett és könnyű sérüléseket szenvedett.

Elek külterületén 16 óra körül egy személyautó vezetője lassítani kezdett, hogy az előtte álló, munkát végző kistehergépkocsit kikerülje. A mögötte érkező autó vezetője fékezett ugyan, de a kocsival nem tudott megállni és hátulról nekiütközött. A járműben a négyen utaztak, közülük hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Méhkeréken, a közúti határátkelőhelyen 2023. július 25-én 8 óra 15 perckor kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi, aki teherautót vezetett. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsi hátsó rendszámtábláján az egyik hatósági jelzést megváltoztatták. A Sarkadi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt eljárást indított, a román férfit pedig gyanúsítottként hallgatták ki.

Ellopta ismerőse mobiltelefonját egy fiatal nő 2023. július 25-én Szeghalmon, egy családi házból. Az esetről a telefon tulajdonosa tett bejelentést, aki elmondta, hogy a nő beszélgetni érkezett hozzá, de amikor elment tőle észrevette, hogy nincs meg a nemrégiben vásárolt készüléke. A rendőrök elszámoltatták a lányt, aki bevallotta, hogy ő lopta el a telefont. A Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene, a telefont pedig lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Ismerőse banki adataival vásárolt magának telefont a szentesi férfi

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 32 éves büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő, jelenleg is más ügyből kifolyólag letartóztatásban lévő szentesi férfi ellen, aki bankszámlához tartozó belépési kódok jogosulatlan felhasználásával okozott kárt a bankszámla tulajdonosának.
2023. november 28. 10:08
FEL