Ketten is ittasan vezettek, a jogosítványuk bánta

2019. április 3. 09:03 | behir

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán és Mezőberényben. Békés megyében április 2-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Gorkij utcából április 2-án 12 óra…

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán és Mezőberényben.

Békés megyében április 2-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Gorkij utcából április 2-án 12 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett és az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. Az orvosi vizsgálat is megerősítette az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Hasonló eset történt Mezőberényben is, ott 21 óra 15 perc körül a Kölcsey utcában állítottak le a rendőrök egy elektromos kerékpárral balesetveszélyesen közlekedő férfit. Bizonytalanul, nem egyenesen ment az úton. Az igazoltatásakor három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála, ezért ellene is büntetőeljárás indul.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL