Kétszer vezettek, de pont nélkül maradtak

2015. november 28. 16:40 | behir.hu

A labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában a Békéscsaba a Honvéd otthonába látogatott. A fordulatos mérkőzésen 1-0-nál és 2-1-nél is Zoran Szpisljak gárdája állt közelebb a sikerhez, végül mégis vesztesen hagyta el a pályát.

Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is gyors gólváltással kezdődött az Előre meccse: ezúttal Vaskó Tamás fejesével szereztek vezetést a csabai lila-fehérek, majd három perccel később Nagy Gergő egalizált. Többet volt a labda a folytatásban a Honvédnál, de a 34. percben újra az Előre jutott előnyhöz Birtalan Botond találatával.

A 63. percben másodszor is egyenlítettek a piros-feketék. Nagy Gergő mintegy 30 méterről óriási bombagólt ragasztott Lubos Ilizi kapujába. Ez meghozta a kedvét a hazaiaknak, akik lendületből mentek a győztes gólért. Az utolsó negyedórára igazi háromesélyes mérkőzés alakult ki. A hajrában a hazaiak villantak meg: Vernes szöglete után Baráth Botond fejelt a kapuba. Többre már nem volt idő, 3-2-re diadalmaskodott a Honvéd és megszakította öt találkozóból álló nyeretlenségi sorozatát. A Békéscsaba legközelebb egy másik fővárosi együttes, a Vasas otthonában lép pályára.

FEL