Két keréken robognak a röpisek

2015. november 4. 17:08 | behir.hu

Új kerékpárokkal lepte meg Bíró Csaba önkormányzati képviselő a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE játékosait. Az ajándékokat a szerdai edzés előtt vette át a bajnoki címvédő három kiválósága.

Kerékpárral érkeznek edzésre a békéscsabai röplabda csapat játékosai. Ez megszokott a klub életében, hiszen a csapat tagjai közül többen ezen módját választják a közlekedésnek. Három röplabdás azonban mostantól névvel és mezszámmal ellátott kétkerekűvel szeli majd át a várost.

- Baran Ádám elnök úrral leültünk beszélgetni, hogy miként segíthetnénk, motiválhatnánk a játékosokat. Végül ennél az ötletnél maradtunk, mert nagyon szeretnek kerékpározni, így ezzel az ajándékkal leptük meg őket – árulta el Bíró Csaba, a közművelődési, ifjúsági, oktatási és sportbizottság elnöke, aki képviselői keretéből áldozott erre a célra.

A klub három játékosa, Tálas Zsuzsanna, Bodnár Dorottya, valamint Nagy Viktória őszinte mosollyal fogadta az ajándékot és gyorsan fel is avatták az új járgányokat a városi sportcsarnokban.

- Nagyon szeretek kerékpározni, iskolába és edzésre is minden nap biciklivel járok. Nagyon örülök, hogy egy saját névvel és mezszámmal ellátott új kerékpárt kaptam, korábban mindig édesapámtól és édesanyámtól örököltem a bicikliket – árulta el Nagy Viktória.

További programok »

FEL