Két elkóborolt nőt mentettek a rendőrök

2016. szeptember 29. 07:40 | Fekete Kata

Békés megyében szerdán három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kondoroson, a Csabai út és a Damjanich utca kereszteződésében 9 óra 30 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Sarkadon, az Anti út és a Gyulai út kereszteződésében 15 óra 40 perckor elesett és súlyosan megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi. Gyomaendrőd külterületén 18 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetnek egy súlyos és három könnyű sérültje van - írja a a Police.hu.

Sarkadon, a Sarkadkeresztúri úton szeptember 28-án 19 óra 15 perc körül megtaláltak a rendőrök egy nőt, aki egy órával korábban a Sarkad külterületén lévő szanatóriumból az ápolók tudta nélkül távozott. A 65 éves okányi nő elmondása szerint haza akart gyalogolni. A rendőrjárőrök hazavitték.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságra szeptember 29-én 3 óra után néhány perccel érkezett bejelentés arról, hogy egy idős nő áll a dobozi Kettős-Körös hídon. A 68 éves nő nem tudott tájékozódni, azt mondta, hogy eltévedt. A rendőrjárőrök visszavitték őt a családjához.

 

FEL