Ivott, majd balesetezett egy férfi Békésen

2018. szeptember 4. 17:03 | behir

Autójával villanyoszlopnak ütközött egy férfi Békésen. A baleset után az autó vezetője elhagyta a helyszínt, majd később visszament. A rendőrök ekkor megszondáztatták, az eredmény pedig pozitív lett.

Közlekedési baleset történt július 8-án, 3 óra 50 perc körül Békésen. Egy 23 éves férfi egyedül indult haza az autójával, amikor a Hőzső utcában letért az útról, majd egy beton villanyoszlopnak ütközött. Az autó vezetője nem sérült meg, de a kocsiban és a világítóberendezésben is kár keletkezett. A férfi a baleset után lezáratlanul, az utcán hagyta a kocsit és gyalogosan hazament. Otthon elmesélte a történteket az édesanyjának, aki értesítette a rendőrséget és visszament a fiával a helyszínre. Az intézkedő rendőrök légalkoholmérést végeztek a férfinál, amely pozitív eredményt mutatott. A jármű vezetője nem tagadta, hogy még a vezetés megkezdése előtt több pohár tömény italt megivott. A Békési Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. szeptember 3-án átadta az ügyészségnek.

 

Forrás: police.hu

FEL