Ittasan, jogosítvány nélkül hajtott

Sérüléssel végződött a vésztői autós kaland.

Vésztő külterületén vasárnap 4 óra 15 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és az út melletti árokban állt meg. A jármű vezetőjének nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittas állapotban vezetett. A férfi és utasa is megsérültek, állapotuk az elsődleges vizsgálat eredménye szerint nem súlyos. A baleset körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy nőt vasárnap 4 óra 15 perc körül Mezőhegyesről a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. A csanádpalotai nőnél az igazoltatásakor végzett alkoholszondája pozitív eredménnyel zárult, majd két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért elvették a nő vezetői engedélyét és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene.

Battonyán, a közúti határátkelőhelyen június 12-én 15 óra 15 perckor egy olasz rendszámú autóval belépésre jelentkezett egy román férfi. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a személygépkocsi forgalmi engedélyében a műszaki érvényesítő matrica hamis. A férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene, a forgalmi engedélyt pedig a rendőrség lefoglalta.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , ,