Ismét vers- és prózamondó fesztivált szerveznek Józsa Mihály emlékére

2018. szeptember 7. 11:17 | Varga Diána

A Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ ismét megszervezi a III. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivált. A nevezéseket október 27-ig várják. 

A nagyszénási származású újságíró, előadóművész 2014-ben, hosszantartó betegség után hunyt el. Emlékére 2016-ban alapítottak fesztivált, amelyre a szervezők ezúttal is várják a nevezéseket. Ennek feltétele, hogy a jelentkező legalább 15. életévét betöltött, amatőr vers- és prózamondó legyen, aki legfeljebb hat, de minimum három művel indul (ezt előre el is kell küldeniük a szervezőknek.) A megadott művek közül a helyszínen a zsűri nevez meg egyet (esetleg kettőt) meghallgatásra, az előadások minimum két, maximum tíz percesek lehetnek. 

A fesztiválra való nevezéshez megfelelően kitöltött jelentkezési lap szükséges, ezt, illetve a megjelölt alkotásokat a felingszinhaz@gmail.com címre küldhetik.

 

A szervezők 20 versmondót és ugyanennyi prózamondót hívnak meg. A fesztivál tervezett időpontja: 2018. december 08. További részletek és a jelentkezési lap a Féling Színház honlapján érhető el

További programok »

FEL