Ingyenesen maradhat csütörtökön este is a kolbászfesztiválon, aki kettőig belép

2019. október 23. 16:03 | behir.hu

Csütörtökön megéri minél hamarabb belépni a Csabai Kolbászfesztiválra, és ott maradni akár hajnalig, mert nem kell belépőt fizetni 14 óráig.

A nyitónapon ugyanakkor már 10 órától nagy élményben lehet részük a versenyzőknek és szurkolóiknak egyaránt az óvodások és általános iskolások ingyenes kolbászgyúrásán. Több mint 200 csapat nevezett, tehát a jó hangulat garantált a Mokry-sátorban. Hasonlóan a szintén 10 órakor kezdődő nyugdíjas klubok, egyesületek, nagycsaládosok, civil szervezetek, hátránnyal élők támogatott gyúróversenyéhez a Munkácsy-sátorban.

Elsősorban a békéscsabaiknak, Békés megyeiknek kedveznek azzal a szervezők, hogy aki 14 óra előtt lép be a fesztiválra, ingyen ott maradhat a disznóvágás-bemutatóra, majd este a Neoton Família Sztárjai és Horváth Tamás nagy, élő koncertjeire, valamint a többi programra is. A késő esti, éjszakai jó hangulathoz hozzájárul a retro videodiszkó és DJ Seolo.

Belépőt csütörtökön csak azoknak kell fizetniük, akik elhagyják a helyszínt, és 14 óra után térnek vissza, vagy akik eleve 14 óra után látogatnak ki a rendezvényre. Az ingyenes belépéssel azt is segítik a szervezők, hogy többen szurkoljanak a töltőversenyeken, és az osztályfőnökök, a pedagógusok rendhagyó órák keretében kihozzák a gyermekeket a fesztiválra, ahol nagyon fontosnak tartják a hagyományaink, az értékeink őrzését, átadását.

Forrás: Csabai Kolbászfesztivál

 

További programok »

FEL